Wednesday, July 4, 2007

England

14 grader och blast! Har nu kommit till England och har ar vadret inte lika bra som i portugal! Det blaser och regnar och tempraturen ar runt 15 grader, som man tanker sig england helt enkelt!

Jag klarade cutten forra veckan i Portugal men sista varvet gick inte sa bra, det blaste mycket och var svarspelat. I Mandags eftermiddag flog vi till gatwick, london. Dar skulle vi hamta upp en bil som vi hade bokat men de kunde inte hitta reservationen sa vi fick hyra en pa plats vilket ar betydligt dyrare:( Sa det borjade inte sa bra. Nar vi val hade hamtat ut var bil borjade vi kora mot Ashford. Val framme hade vi problem att hitta var vi skulle bo, det var becksvart ute och huset vi har hyrt ligger ute pa landet sa det var sma vagar och inget lysa. Nar vi yrat ett tag blir vi stoppade av en polisbil med blaljus som trodde att vi var rattfulla eftersom vi korde sa sakta sa sent pa kvallen men vi var ju bara vilse:) Sa han slappte ivag oss igen.

Idag har jag och Anna varit ute och gatt banan och nu ska jag ga och trana, startar sent imorgon 13:00 fran 10:an. Hoppas regnet haller sig borta nagra timmar till sa jag slipper trana i regn!

No comments: